Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Alena Čermáková 17. 6. 2022
Skvělá a rychlá komunikace, perfektní přístup a ochota. Tohoto sympatického realitního makléře mohu jen doporučit. ☺️ Díky němu jsem rychle sehnala byt, který jsem si přesně představovala. 🙂
Júlia Banášová 17. 5. 2022
Spolupráce s p. Lepoldem byla nad moje očekávání. Přispěli k tomu jeho vstřícnost, profesionalita i rychlá a příjemná komunikace. Rozhodně doporučuji! A ještě jednou děkuji.
Josef Zaťko 6. 5. 2022
Dobrý den. Musím poděkovat za vstřícné jednání a ochotu mi odpovědět na mé všetečné otázky Jednání bylo rychlé k mé spokojenosti.Rád dopručím jak pana Jakuba Leopolda tak Vaši společnost Bravis Děkuji
Jakub Dymáček 27. 3. 2022
Oceňuji přístup p. Lepolda. Rychlé a ochotné jednání, vše proběhlo bez problémů. Poskytl mi všechny potřebné informace a provedl celým procesem (první zkušenost s nájmem přes realitní kancelář). Pokud se v budoucnu vyskytne potřeba, znovu se rád obrátím na tuto RK.
Tereza Zemanová 23. 2. 2022
Moc děkuji za zprostředkování pronájmu a příkladnou a svědomitou práci makléře, který vyšel se vším vstříc. Jsem maximálně spokojená.
David Pokorný 2. 2. 2022
Měli jsme docela náročné zadání - najít komerční prostor pro gastro koncept v centru Brna. Za cenu, která nebude přemrštěná. Za docela krátkou dobu se to povedlo dotáhnout do zdárného konce a dostali jsme perfektní full servis.
Peter Szulló 1. 2. 2022
Super a profesionalny pristup
Ilona Fridrichová 14. 1. 2022
Pan Jakub Lepold se nám ochotně a mile věnoval. Rychle a vstřícně reagovat na naše požadavky, vše proběhlo dle domluvy a v pořádku. Jakýkoliv následný požadavek obratem vyřídil. Děkujeme.
Ivan Bilanin 13. 1. 2022
Chtěl bych moc poděkovat panu Leopoldovi za velice profesionální přístup a vstřícné jednání při pronájmu bytu i jeho předání, které proběhlo bez jakýchkoliv problémů.
Martina Nováková 30. 11. 2021
S panem Lepoldem se mi komunikovalo velmi dobře a i přes všechny obtíže vzniklé třetí stranou se k neobvyklým situacím postavil čelem. V případě hledání nových prostor bych oslovila nejprve pana Lepolda.
Přidat referenci